DómDent Fogászati Kereskedő | Szeged, Felhő utca 9.
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

LAZON orvosi lézer

Mostantól, minden beavatkozást elvégezhet az IOS készülékéről jobb felhasználói élmény túlszárnyalva a képzeleteken. Még a páciensei kezelési nyilvántartását is elmentheti az Applikáción, referenciaként további felhasználásra. Több mint 14  gyárilag mentett beállítás, egy érintés elegendő, hogy készen álljon alkalmazásra a lézere. Korlátlan személyreszabott beállítások is elérhetőek, lecsökkentve ezzel a kezelési időt.

10W lézer teljesítmény mellett, a lézer alkalmazható számos fogászati beavatkozásban, beleértve a koaguláción keresztüli vérzéscsillapítást, incíziót és a szájüregi lágyrészek dezinfekcióját, valamint a profeszionális fogfehérítést és fájdalomcsillapítást. Kezelést követően eredményesebb gyógyulás a szövetekben.

Termékeink

SOLASE LASER

SAFE LASER

IBI (SMARTBONE)

RESORBA

Oktatás / Tanfolyamok

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Kapcsolat

6725 Szeged, Felhő utca 9.

+36 62 426 438
+36 62 424 072
+36 70 673 0278

domdentkft@gmail.com

www.dom-dent.hu